Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, yürekustalıkiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar külliyen size özeldir. Fakat gine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda hasetn her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Etme Yabancı imalı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini muayene buyurmak gerekir. Bu Toscanello yürekin muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı gönen oranlarında yürekmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da deneme semtılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim dirimsel bir şart şurt var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz hırsle yakılır! Puro her zaman evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken alev puroya direk ulaşım etmemelidir. Ateşli maviliği purodan az buçuk uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cenahı alya döndüğünde kızartma ustalıklemini kelleardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 nokta eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu ustalıklemi yaparken tüm ayak tabanığın hemayar yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda ahenkli bir şekilde 360 nokta döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara bakarak az buçuk daha uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu merkez çakmaklar çok kudretlidür ve aşkın andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma ustalıklemi tabii alevli çakmaklarla, az buçuk zaman alabilir. Bu müddet size saat kaybı kabilinden kaynakükebilir yalnız puro götürüm ve çalışma lüzum. 5- İyi Yandığını Denetçi Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma ustalıkleminden sonra hilaf çevirip utanmaünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe albeni üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm kıç kıpkırmızı ise yakma ustalıklemini kellearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cenahı tam yanmamışsa, yani tüm kıç kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kavşakınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz soluk daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yeğniçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz yürekime amade. Evet evet siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni yürekilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azından 40 saniye korumak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden yürekmeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o derece ateşlaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Tütün yeğniçe ağıza doldurulur ve kâm kameraların dumanla uyartılmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az ilgi gösterdiğinizin bir ustalıkaretidir. Sönen puronun küllerini milimi milimine temizleyin. Bunun yürekin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri milimi milimine temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin yeni baştan yakma dava teşkil etmez. Fakat yabancı imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda acılık hissedeceğinizi kesmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve banko şarka olan 2 şart şurtı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın sıcaklık ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 nokta ortada evetğundan emin olmanız gerekiyor. Nesil içinde bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Ama bittabi şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız zeminını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek dava ile huzurlaşmazsınız. Muhafaza zeminı sıcaklığında ana dava zeminın dargın bileğil aşkın har olmasıdır. Çünkü hıfız zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise hıfız zeminının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet aşkın kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet gönen hıfız zeminı sıcaklığına bakarak değişme gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız zeminı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir albeni geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta albeni geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız zeminının albeni geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu yürekindeki gönen ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlamlayacak banko albeni geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En iyi humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları banko albeni geçirmedikleri yürekin sair rakiplerine koca üstelik atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.