Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, ciğerdavranışiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar büsbütün size özeldir. Fakat yeniden de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nöbetçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda günün her saatinde ciğermeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Etme Sahiplik imalı Karayip purolarda ciğermeden önce nemliliğini denetçi eylemek gerekir. Bu Toscanello ciğerin makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı gönen oranlarında ciğermeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da deneyim yönılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken dirimsel bir nizam var. Puro sadece ama sadece kokusuz öfkele yakılır! Puro her devran ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken şule puroya dikme kontak etmemelidir. Ateşin maviliği purodan azıcık uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yanı alya döndüğünde kızartma davranışlemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 merhale eğimle, aleve tam kontak etmeyecek şekilde tutun. Bu davranışlemi yaparken bütün ayak tabanığın bedel yanması gerektiği ciğerin puroyu aynı zamanda tekdüze bir şekilde 360 merhale döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara göre azıcık elan uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu stil çakmaklar çok üstelikdür ve aşkın andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma davranışlemi natürel alevli çakmaklarla, azıcık devran alabilir. Bu süre size saat kaybı gibi çekmeceükebilir ama puro dayanç ve iş lüzum. 5- İyi Yandığını Arama Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma davranışleminden sonrasında aykırı çevirip çehreünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hoppaçe durum üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün göl ayağı kıpkırmızı ise yakma davranışlemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yanı tam yanmamışsa, doğrusu bütün göl ayağı kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu gagaınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçük soluk elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz ciğerime apiko. Pekâlâ ya siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz ciğerilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azcaından 40 saniye gözetmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi ciğermeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı ciğerimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı ciğermeye devam ederseniz, puro o denli şiddetlilaşır ki hiç ciğerilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Yaman hoppaçe ağıza doldurulur ve tat almaçların dumanla ihtarlmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca ilgi gösterdiğinizin bir davranışaretidir. Sönen puronun küllerini enikonu temizleyin. Bunun ciğerin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri enikonu temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim ciğertiğim Toscanello ciğerin tekrar yakma dert örgütleme etmez. Fakat eloğlu imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda meraret hissedeceğinizi açıklamak isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir süre dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve banko şarka olan 2 nizamı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın sıcaklık ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 merhale beyninde evetğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Aşiyan ortamında bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza gerek yoktur. Lakin nasıl eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama havaını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek dert ile önlaşmazsınız. Saklama havaı sıcaklığında ana dert havaın antipatik değil aşkın hamam olmasıdır. Çünkü saklama havaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile önlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise saklama havaının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer aşkın kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem gönen saklama havaı sıcaklığına göre trok gösterecektir ve bu yüzden de saklama havaı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir durum geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta durum geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama havaının durum geçirmemesi ve buna demetlı olarak da kutu ciğerindeki gönen ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak ciğerin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlamlayacak banko durum geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En düzgün humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları banko durum geçirmedikleri ciğerin öteki rakiplerine majör ayrım atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.