Kireçlenme Ne İyi Gelir

Kireçlenme, kemiklerin ucunda mevki kayran kıkırdak dokunun zamanla aşınması ve yıpranması ile ortaya çıdem bir rahatsızlıktır. Giderek kötü davranışatlar gerçekleşebilir. Kemikler parçalanarak eklem zarfında birikmeye çıbanlayabilir. Bu boyut vücutta iltihabi bir süreci ve sonrasında ağrı ataklarını ortaya çıavratr. 40 yaşın üstündeki bireylerde elan bir küme görülür. Antrparantez kilolu yüklük haiz olmak kabil dayanıklı fiziksel hareketlerde bulunan insanlarda, elan bir küme rastlanmaktadır. Eklem kireçlenmesi, eklem hastalıklarının da üs nedenlerinden biridir. Kireçlenmeden diz, kalça, sorumluluk, bel ve çıbaninç eklemleri etkilenir. Evetşın artması, aşırı kiloluluk, eklemlerin aşırı kullanmaı ve genetik yatkınlıklar riski pozitifrır. Eklem Kireçlenmesini Önlemek İçin Tagaddi Önerileri Gür bereketli ab tüketin. Su, eklemlere hamil sağlar. Bu yüzden her çağ en azca 8 çamçak ab karınmek icap ettiğini unutmayın. Suyun haricinde mazot, kefir, katık kabil yüce kalsiyumlu besinler de, kemik sağlığına katkı sağlar. Sebze ve kâr tüketin. Kemik sağlığı karınin, vitamin ve minerallerin dengeli bir şekilde kırmızıınması önerilir. Bu yüzden vitamin ve mineral değeri yüce olan sebzevat ve meyveleri beslenmenize ekleyin. Evetğlı kırmızı ten tüketimini azaltın. Kırmızı ten tüketimi, hayvani proteinlerin bir küme çalımı sonucunda idrarla müşterek kalsiyum atımını pozitifrır. Kemik sağlığını savunmak karınin kırmızı ten tüketimini azaltın. Bunun namına fasulye, mercimek, bezelye kabil protein bakımından ensesi kalın bakliyatları beslenmenize ekleyin. Evetğlı balık tüketimini pozitifrın. Omega 3 bakımından ensesi kalın olan yağlı balıklar, eklem hastalıklarına karşı çok etkilidir. Hamsi, somon, orkinos kabil balık türlerinin tüketimi, kemik sağlığını yararlı yönde etkiler. Yeşil çay karınin. Yeşil çay, eklem kireçlenmesinde yararlı etkilere sahiptir. Antioksidan ve anti-inflamatuar etkilere iye evetğu karınin, kemiklere hamil evet. Antrparantez kireçlenmeden kaynaklanan vecalara ve şsorunkinliğe de hayır hasılat. Kaide kireçlenmesini azaltmak karınin yemeniz gerekenler; Meydana getirilen mabeyinştırmalara bakılırsa kâr ve sebzevat bakımından ensesi kalın beslenmek, kalça kireçlenmesi riskini azaltır. Bu sebzelerin güçlü dahişeni diallil disülfitindir. Elma, muz, armut, şeftali, kavun, üzüm ve kuru meyveler, soğan, pırasa ve solukmsak kabil sebzeler kalça kireçlenmesi riskini azaltır.

kireçlenme ne iyi gelir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.